Gemaakt door: Rosanne Beks.

Ultieme gezonde snacks guide (30x gezond & lekker) - Snelafvallen.help

We kennen het allemaal we willen allemaal gezond eten, maar stellen allemaal de begindatum uit. We beginnen meestal goed, maar uiteindelijk stoppen we er weer mee. Daarom schrijf ik dit blogbericht om tips te geven om gezond te blijven eten.

Het belangrijkste bij afvallen is dat je genoeg drinkt, jullie denken vast dat het alleen maar aan het gezonde eten ligt, maar ik vertel het je nu daar draait het niet alleen om.

Waar draait afvallen nou echt om?

  • Genoeg drinken;
  • Genoeg bewegen;
  • Minder koolhydraten eten;
  • Minder suiker eten;
  • Minder vet eten.

Bij iedereen kan dit verschillen, de een komt meer aan bij het eten van koolhydraten en de ander aan suiker. Maar 1 ding is voor iedereen gelijk, het drinken van water is heel belangrijk.

Door het drinken van water verhoog je je bloeddruk, want als je te weinig water drinkt wordt je bloedsdruk een stuk lager wat kan lijden tot duizeligheid en concentratiestoornissen. Dus blijf genoeg water drinken! Het is enorm belangrijk.

Wat ook belangrijk is bij het afvallen, is dat je moet eten wat je lekker vindt. Hiervoor moet je verschillende dingen uitproberen en niet denken ‘oh dat lust ik vast niet’.

Het klinkt misschien allemaal wel makkelijk, maar ik weet zeker dat afvallen een van de lastigste dingen is om te bereiken. Maar als je het bereikt voel je je vaak een stuk beter.

Niet iedereen moet afvallen om zich beter te voelen, want bij ieder mens past een ander lichaam en mindsetting.