Over mij

Hey!

Leuk dat je kijkt naar dit kleine stukje over mij.

Ik ben Rosanne, ik ben 16 jaar oud en mijn blog gaat over positiviteit. Zelf heb ik heel lang gestruggelt met mijn zelfbeeld, daarom wil ik anderen daar nu mee helpen (als ze er zelf ook over willen praten).

De bedoeling van deze blog is daarom ook om anderen sterker in de schoenen te helpen staan, daardoor wil ik elke week een nieuwe post plaatsen en anderen helpen met hun problemen (onder het kopje contact kun je contact met mij opnemen).

Mijn hobby’s zijn korfballen, zingen en anderen helpen.

Ik korfbal nu ongeveer 8 jaar lang, bij dezelfde vereniging. Wat ik het leukste vind aan korfbal is dat het een gemengd teamsport is en het is ook een stuk minder ruig dan basketbal.

In het algemeen luister ik minimaal 2 uur naar muziek, zoals James Arthur, Shawn Mendes, Ed Sheeran en Lewis Capaldi. Ik luister deze artiesten omdat ze echt gevoel in hun muziek brengen en het is ook simpel om mee te zingen.

Het mooiste aan mezelf vind ik dat ik gericht ben om anderen te helpen, als ze ergens mee zitten kunnen ze altijd bij me kwijt al ken ik diegene niet (daarom ook deze blog).

Ook vind ik het leuk om positieve of waar gebeurde verhalen te schrijven.

Waarom had ik eigenlijk moeite met mezelf positief neer te zetten? Vroeger was ik een heel egoïstisch meisje, in die tijd had ik het zelf niet door, maar toen ik dat hoorde van mijn ouders schrok ik er zelf enorm van. Dat was dus de reden waarom ik mezelf wat meer terug trok, daardoor werd ik dus ook raar aangekeken, omdat ik anders ben dan anderen. Ik ben veel serieuzer dan de meerderheid van mijn leeftijd, dus ik werd vaak buitengesloten.

mijn doel

De bedoeling van deze blog is om anderen sterker in de schoenen te helpen staan, daarom wil ik elke week een nieuwe post plaatsen en anderen helpen met hun problemen (onder het kopje contact kun je contact met mij opnemen).

Ideeën

Work With Me