Positiviteit

Bereiken wat je wilt bereiken.

 Wil je graag positiever worden?

 Op deze pagina/blog help ik je positiever tegenover het leven te staan, als je ergens mee zit kun je mij altijd een berichtje sturen (het is gratis, en ik help je graag!).

Je kunt via het menu naar de ‘blog’, daar vind je alle tekstjes over positiviteit. Daar kan ook een verhaal/tip van jou op komen te staan! Als je dat wilt tenminste 😛

Fashion

Mode
Kleding

Trend

 

Hey! leuk dat je kijkt bij het stukje over mode. Heb je problemen met wat je elke dag aan moet? Zo moeilijk hoeft het niet eens te zijn!

Ik heb een blog gemaakt over positiviteit over fashion, indien is dit wat voor jou. Neem gerust een kijkje en laat weten wat je ervan vind.

Er is ook een mogelijkheid om contact met mij te krijgen, omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om negatief te denken. Kijk hiervoor bij het kopje contact, of klik hieronder op het kopje van Instagram of Facebook!

Ik spreek je snel!

Rosanne Beks.

 

Outfit van de week

 

De outfit van de week is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij verstand van fashion?

Stuur dan gerust een outfit wat jij super mooi vind in deze tijd.

Wie weet komt deze hier te staan, maar natuurlijk ook met jou naam erbij!

Wil je iets kwijt?

Via hier kan je mij een bericht sturen, als je wilt kan je me laten weten hoe je je voelt en of je ergens over wilt praten. 

Dit blijft privé! Als ik het een mooi verhaal vind vraag ik aan je of ik het mag gebruiken voor op mijn website, mag dit niet dan respecteer ik je keuze en gebruik ik het niet!