Mijn Doelgroep

 

.

 

Mijn doelgroep

Voordat ik aan mijn website begon, heb ik een doelgroep analyse uitgevoerd. Dit was essentieel voor het vinden van mijn persona (Een persona (ook wel ijkpersoon) is een archetype van een gebruiker, ofwel een karakterisering van een bepaald type gebruiker.). 

Je kan niet zo maar campagne voor klanten in het algemeen, je moet bepalen wat je doelgroep wordt. Een klant is iemand die een product of dienst bij je komt kopen, en een doelgroep is een groep personen met dezelfde interesses waar jij je producten voor fabriceert. 

 Mijn doelgroep is over het algemeen vrouwen tussen de dertig en zestig jaar die na al die tijd niet verder zijn gegaan dan de Hollandse keuken en ook wel is een keer wat anders willen proberen. Ze vinden het leuk om op zondagmiddag af te wassen of de te stofzuigen. Zolang ik nog geen vertaalknop op mijn website heb komen ze gewoon uit Nederland. Hun behoeftes zijn: het huishouden, stofzuigen, afwassen en de was opvouwen. 

Ten slotte wil ik alle Nederlandse huismoeder oproepen om mijn gerechten uit te proberen en hun  culinaire grenzen te verleggen.