Over mij

in dit artikel leg ik u uit over: wie ik ben, hoe ik op het idee ben gekomen om deze website op te richten en mijn eind doel.

Wie ik ben

Mijn naam is Joost Alberda, ben 15 jaar, kom uit Drachten maar woon in het dorpje Marum en heb een passie voor koken, met name voor de Mexicaanse keuken. 

Toen ik een aantal maanden geleden aangenomen werd in het Mexicaanse restaurant Buen apetito is de passie voor het eten beginnen te bloeien. Na een aantal weken achter de afwas gestaan te hebben zag mijn baas de potentie in mij om hem in de keuken te gaan helpen. Mijn baas die oorspronkelijke uit Mexico komt, heeft me alle ins en outs van de gerechten laten zien. Waardoor ik nu een ware legende in de keuken en geworden.

Na een tijdje als kok in een restaurant gewerkt te hebben. Wil ik deze smaaksensatie delen met heel Nederland en België. Dus heb ik besloten om mijn eigen website op te richten. Waarop ik gerechten en instructiefilmpjes wil gaan plaatsen. Zo wil ik aan Nederland laten zien dat ze zelf eenvoudig lekkere Mexicaanse gerechten thuis kunnen maken. 

In de toekomst lijkt het mij leuk om de website uit te breiden tot een webshop. Waarmee mensen in een klik een bundel kunnen kopen die bestaat uit de ingrediënten voor het recept en een instructievideo.