Nederlandsefltal kijken

Tijdens mijn in zamelingsactie gaan we met heel veel mensen kijken naar het Voetbalwk van het Nederlands elftal.

Je kan hierbij geld inzetten op wie de wedstrijd wint. Het geld gaat natuurlijk naar het goede doel Serieus Request.

Hierbij komen we bij elkaar en gaan we op een hele grote tv de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken. Op wie je inzet maakt niet uit. Als je maar een bedrag betaald door in te zetten op 1 van de landen. Er zijn natuurlijk heel  veel landen en is de kans dus ook groot dat Nederland ver komt omdat Nederland algemeen gezien een goed voetballand is. Het kan dus ook zo zijn dat er meerdere wedstrijden worden gespeeld. Hierbij hebben wij de volgende regels bedacht. Je mag maar per persoon op 1 wedstrijd inzetten zodat er genoeg plaats is voor iedereen. Het zal dus zo zijn dat er bij elke wedstrijd andere mensen zitten. Hierdoor is het zo dat iedereen kans maakt om te deelnemen.

Oranje in Qatar

Naast dat je geld in kan zetten zou het ook leuk zijn om iets van oranje aan te doen. Zo kan je met een hele grote groep in het oranje komen en kan heel Nederland zien waarvoor dit is.

Dit jaar is het WK in Qatar en zal het dus moeilijk zijn om hierbij te zijn. Daarom leek ons dit een mooie optie om het te gaan kijken met zijn allen!

Hoe kom je hier?

 In dit jaar is Serieus Request in Amersfoort en hierbij kan het zo zijn dat je daar niet dichtbij woont. Hiervoor hebben we een oplossing bedacht. Namelijk dan halen we je op in een soort spelersbus om vervolgens gezamenlijk naar het glazenhuis te gaan en daarbij voetbal te gaan kijken.

Waarom hier aan mee doen?

Op het moment dat je hier aan mee doet help je de dieren enorm. Het geld zal namelijk gaan naar WNF. Naast dat je de dieren helpt wat de hoofdreden is voor deze actie, is het ook heel gezellig en leuk om dit met zijn allen te doen.

 

Dus doe mee, help de dieren en geniet van ons voetballand!