Mountainbiken om geld in te zamelen

 

Over ongeveer een maand komt het glazenhuis weer in Nederland te staan. Na dat het glazenhuis een paar jaar weg was geweest heeft 3fm toch maar weer besloten om het glazenhuis weer terug te brengen.

Het glazenhuis

Het glazenhuis verzameld dit jaar geld in voor het Wereld Natuurfonds. Zelf vind ik dat wel een heel mooi doel om geld aan te geven, omdat er steeds meer dieren uitsterven. Dit jaar komt het glazenhuis te staan in Amersfoort. Dat is een mooie centrale locatie zodat er mooi wat mensen naar toe kunnen. Omdat er natuurlijk corona is mogen er wel minder mensen komen kijken bij het glazenhuis wat natuurlijk wel jammer is.

Het idee voor de inzameling

Om geld in te zamelen voor Serious request heb ik met een heel team iets bedacht. Het plan is dat er in de buurt van Amersfoort een kleine grote en middelmatige mountainbike route word gemaakt. Om geld in te zamelen heb je natuurlijk wel sponsors nodig. Dus vraag je opa je opa en iedereen om jouw mountainbike tocht te sponsoren. En spreek bijvoorbeeld af dat je per 5 kilometer dat je fiets 3 euro krijgt om aan het goede doel van het wereld natuurfonds te doneren.

Informatie over de routes

 De mountainbike toch is op 20 december 2021. Zoals ik net al zij komen er 3 verschillende lengten qua kilometer. De korte route word een route van 20 kilometer. Dus als je een kind bent kan je natuurlijk ook mee doen. De middel route die word 40 kilometer lang. Dus als je meer een uitdaging zoekt en het mountainbiken prima volhoudt is dit de route voor jouw om te fietsen. En de grote mountainbike route die word 60 kilometer lang. De 60 kilometer lange route is echt voor de mensen die een goede conditie hebben en er zin in hebben. We hebben de routes zo gebouw dat de routes aan elkaar vast zitten zodat je altijd nog kan zeggen ik wel toch een stuk langer of korter fietsen.

Wil je nou meedoen stuur dan even een mailtje.