Serious Reqeust

Seriuos Request is een actie waarmee er geld word opgehaald voor een goed doel. Dit jaar gaat het net even iets anders want de NPO 3FM dj’s gaan vanwege de coronacrisis dit jaar niet het hele land in voor Serious Reqeust: The Lifeline. Maar in plaats daarvan gaan er 6 radio dj’s van 18 tot 24 december in lockdown heeft de radio zender bekend gemaakt. Ik zelf heb ook even na gedacht om een actie op benen te zetten.

Mijn acties

Mijn ideeën om geld in te zamelen voor een goed doel zijn dat ik een evenement ga organiseren waar bij mensen met hun eigen auto op een circuit een rondje mogen maken. En een ander idee is dat ik ga proberen om te regelen dat bijvoorbeeld Max Verstappen en een aantal andere formule 1 coureurs met hun formule 1 auto’s rondjes gaan rijden. En dat de kijkers dan een bepaald bedrag kunnen geven per rondje die de formule 1 coureur die hun hebben gekozen maakt en dan gaat het geld naar het goede doel die door de coureur is gekozen.

Auto Race, Circuit, Sport, Racewagen

Uitwerking

Om een van mijn ideeën van een inzamelings actie waar te kunnen maken heb ik wel hulp nodig van Formule 1 coureurs die dit een leuk idee vinden en dus wel mee willen doen maar natuurlijk moeten ook de eigenaars van de Formule 1 auto’s het er ook mee eens zijn. En als dat lukt moet ik natuurlijk ook nog een circuit regelen dus ik hoop als iemand hoort van mijn actie en een circuit heeft die hier geschikt is voor Formule 1 auto’s  die dus gebruikt kan worden bij mijn actie. En als dit allemaal niet lukt hoop ik dat ik wel gewoon een circuit kan vinden die ik kan gebruiken om mijn andere idee kan verwezenlijken.

Mensen, Werknemers, Pak, Het Werk