Mijn eigen webshop

 

 

Verkopen van spullen

 

Naast dat ik op mijn website allemaal blogartikelen plaats met informatie over de formule 1 ga ik ook op deze website spullen verkopen. Met spullen bedoel ik bijvoorbeeld de kleding van een aantal formule 1 teams en dan met name van het Red Bull racing team. Dat is namelijk de koploper in het wereld kampioenschap want ze zijn nu namelijk voor bij gegaan in de ranglijst. Dus over een aantal weken kun je naast het lezen van blogartikel ook formule 1 kleding op mijn website aanschaffen. Onder deze introductie heb ik even want vertelt over wat er op de website van het Red Bull racing wordt verkocht.

 

eigen kleding van Redbull Racing

 

Iedereen weet natuurlijk wel dat Red Bull een formule 1 race team heeft. Maar wisten jullie ook dat ze hun eigen kleding verkopen. Ze verkopen jassen, polo’s, truien, T shirts en meer deze kleding zijn er voor mannen en vrouwen. De kleding is er ook voor elke leeftijd en is in meerder maten te verkrijgen dus wil jij helemaal bij het Red Bull racing team horen koop dan een eigen shirt. Wil je dezelfde polo hebben als Max Verstappen vaak aan heeft als hij op televisie komt. Wil je bij je mooie Red Bull racing kleren ook bij passende schoen dan is dat ook mogelijk. Het enige wat je hoeft te doen om een polo, schoenen van Red Bulle racing te kopen is even naar hun online website te gaan.

accessoires

Naast hun eigen kleding verkoop Red Bull racing ook nog accessoires te koop. Dus ben je nog opzoek naar een mooi school tas dan kun je die online bestellen op de website van Red Bull racing. Ook kun je op de website van Red Bull racing bidons, petten, paraplu’s, kaart houders, portemonnees en playseats kopen. En er zijn nog veel meer mooi dingen te koop op de website van Red Bull Racing .

Voor meer informatie:

Klik hier