Selecteer een pagina

Over mij

Welkom op mijn eigen website! Ik ben Eline en ik ga jullie over mezelf vertellen: wie ik ben, wat ik doe, mijn motivatie en nog veel meer!

Welkom bij E-line-commerce. Hier vindt je de meest unieke kledingstijlen en de stijl die bij jouw past!

Mijn droom was altijd al een eigen kledingbedrijf, maar ik realiseerde me ook dat je tegenwoordig erg uniek moet zijn om door te willen breken in de kledingbranche.
Ook ben ik persoonlijk niet zo van de normale, standaard kleding, of iets dragen omdat iedereen het draagt.

De kleding die ik hier verkoop komt dan ook van overal en nergens! Ook kan je via mijn website jouw eigen kleding verkopen die je niet meer draagt en het een nieuw leven wil geven.

Ik laat me steeds meer inspireren door duurzame kleding. Kleding van 100%biologische grondstoffen bijvoorbeeld. Kleding die is gemaakt van gerecycled kleding.

Ik vind het milieu en dier&mens erg belangrijk. Dat is de voornaamste reden dat ik meer onderzoek ben gaan doen naar duurzame kleding. Ik vind dat het dragen en maken van mooie kleding niet ten koste moet gaan van onze mooie natuur. En vergeet het kinderarbeid niet die veel voorkomt in de kledingindustrie. Ook dat is een belangrijk punt om over te stappen naar duurzame kleding. 

Vroeger had ik altijd een heel andere droom: dierenarts worden. Dieren zijn echt mijn passie. Ze kunnen troost bieden en zijn erg gevoelig voor emoties en andere spanningen. Ik wilde dieren beter maken. Nu heb ik die droom nog steeds in mijn achterhoofd, maar de weg naar dierenarts worden is lang en prijzig. Ik ben nog jong dus ik heb nog tijd om erover na te denken. Maar voor de komende tijd hou ik me bezig met E-line-commerce!

Our Designers

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

Academy Hampton Linen Shirt
Twist Top from Privilege
Zodiac Satin Slip Dress
Atmos Delilah Ruffle Playsuit

Location

1235 Divi Theme St.
San Francisco, CA 92335

Contact

06-25557161

elinepama@icloud.com

Hours

M – F : 8am–5pm

Sat : 11am–6pm

Sun : Closed