Over mij

Mijn naam is Arjan van Duinen, ik ben 15 jaar oud en ik woon in het mooie Friesland. Al sinds ik klein was, houd ik van de online wereld. Ik speel vaak games, praat met mensen over de hele wereld en speur vaak rond op social media. 

Toen ik een jaar of 11 was, ontdekte ik esports. Ik zag dat mensen geld konden verdienen met gamen, dat leek mij wel wat, als enthousiaste gamer. Maar al gauw kwam ik tot de conclusie dat het professioneel gamen er voor mij niet in zat. Ik was niet goed genoeg om zelf te spelen. Dat bracht me aan het denken, hoe kan ik toch betrokken zijn in esports, zonder zelf te spelen? Met die vraag is het allemaal begonnen. 

Ik begon met het vinden van Rocket League spelers op een bepaald niveau. Rocket League is een spel waarbij je met auto’s voetbalt, en daar komt best wat bij kijken. Met deze gevonden spelers bouwde ik teams van drie personen. Ik zocht oefenwedstrijden, toernooien en andere nuttige dingen voor ze op. Hieraan deden zij mee om potentieel, mooie prijzen te pakken. Uiteindelijk heeft dit project er naar toe geleid dat ik bij kleine organisaties aan de slag kon als Rocket League Team Manager.