Esports Innovatief

Dé website voor nieuws gerelateerd aan Esports in de Benelux. 

Esports is een manier van sporten in een online omgeving. Een competitieve mindset, gecombineerd met vaardigheden in een bepaald spel, zorgen voor mogelijkheden als betaald gamen. Het is een droom voor velen, geld verdienen met gamen. Esports maakt deze droom werkelijkheid. 

In de Esports heb je zogeheten organisaties. Deze organisaties specialiseren zich in het creëren van een effectieve, professionele en gezellige omgeving voor de gamers. Ze hebben hiervoor hele gebouwen omgebouwd tot gamehal. Op deze locatie oefenen de verschillende teams voor belangrijke wedstrijden, hierbij is vaak ook een coach aanwezig. Deze helpt de spelers zich ontwikkelen op mentaal, en fysiek gebied. Ook maken deze organisaties het betaald gamen mogelijk. Ze werken aan bijzondere samenwerkingen om zo hun teams te financiëren. 

We hopen dat u voor al uw esports nieuws bij ons terecht kan! Voor meer informatie over de stichter van deze website kunt u hier terecht.

Als u meer over onze inzamelingsactie wil lezen, kan dat hier. Uiteraard hopen wij op een donatie, doneren kan via de website van Serious Request.