Hallo, welkom bij mijn blog over Genshin Impact. Ik heb gekozen om een blog te maken over Genshin Impact, omdat ik het spel zelf veel speel en ik het een leuk idee vond om over de lore te praten van Genshin Impact en ook tips te geven aan (nieuwe) spelers.

Wat is Genshin Impact?

Genshin impact is een ”free to play” open-world game dat gemaakt is door MiHoYo. De release date was 28 september 2020, een nieuw spel dus. Op het moment kan je dit spel spelen op de pc, laptop, mobiel, Playstation 4. In de toekomst kan dit spel ook gespeeld worden op de Nintendo Switch.  

Genshin Impact speelt plaats in de fantasie wereld Tevyat. Deze wereld bestaat uit 7 landen; Mondstadt, Liyue, Inazuma, Sumeru, Fontaine, Natlan, Snezhnaya en het verwoeste land Khaenri’ah. Waarschijnlijk wordt Khaenri’ah geen playable land, maar het speelt wel een belangrijk verhaal in de geschiedenis van Tevyat. Elk land beheerst over hun eigen element. Deze elementen zijn: Anemo (wind), Pyro (vuur), Cryo (ijs), Hydro (water), Geo (aarde), Dendro (natuur) en Electro (elektriciteit). Elk land wordt ook geregeerd door een God.

Het begin van het verhaal gaat als volgt: jouw tweeling en jijzelf reizen door vele werelden heen, maar als jullie Tevyat proberen te verlaten worden jullie gestopt door een God. Deze god scheidt jou van jouw tweeling en neemt jouw goddelijke krachten af. Je wordt wakker in Mondstadt waar jouw verhaal begint om je tweeling te zoeken.