Genshin Impact blog

Intro

Hallo!

Welkom bij mijn blog over Genshin Impact. Voor school moet ik een blog beginnen en wat is nou beter dan het te doen over mijn favoriete spel. Zelf speel ik het veel en ik vind het een leuk idee om over de lore van Genshin Impact te praten, tips te geven (aan nieuwe spelers), en uit te leggen wat Genshin Impact nou eigenlijk is. 

Ik ben begonnen met Genshin Impact op 01/11/2021, niet super lang na de release date. Via de social media app Tiktok was ik voor het eerst geïntroduceerd aan Genshin Impact. Daarvoor had ik nog nooit gehoord van het spel en ik kende ook niemand die het speelde. Sindsdien heb ik het veel gespeeld en ben nu een hoog adventure rank level. Hopelijk kan ik mensen helpen met de kennis die ik heb opgebouwt,

Als je zelf al Genshin Impact speelt of van plan bent om het te spelen; zelf zit ik op de Europese server. Mijn player IUD is 713330889. Als je ergens hulp bij nodig hebt kun jij mij toevoegen. 

 

7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wat is genshin impact?

Genre

Action, RPG, open-world

Release Date

September 28, 2020

Publisher

MiHoYo

Platforms

PC, laptop, mobiel, Playstation 4

 Genshin Impact is een ”free to play” open-world game dat gemaakt is door MiHoYo. De official release date was 28 september 2020, een nieuw spel dus. Op het moment kun je het spelen op de pc, laptop, mobiel en Playstation 4. In de toekomst kan dit spel ook gespeeld worden op de Nintendo Switch. 

Genshin Impact speelt plaats in de fantasie wereld Tevyat. Deze wereld bestaat uit 7 landen; Mondstadt, Liyue, Inazuma, Sumeru, Fontaine, Natlan, Snezhnaya en het verwoeste land Khaenri’ah. Waarschijnlijk wordt Khaenri’ah geen betreedbaar land , maar het speelt wel een belangrijke rol in het verhaal van Tevyat. Elk land staat onder een God die elk beheerst over hun eigen element. Deze elementen zijn: Anemo (wind), Pyro (vuur), Cryo (ijs), Hydro (water), Geo (aarde), Dendro (natuur) en Electro (eletriciteit). In totaal zijn er dus 7 goden. 

Het begin van het spel gaat als volgt: jouw tweeling en jijzelf reizen door vele werelden heen, maar als jullie Tevyat proberen te verlaten worden jullie gestopt door een god. Deze god scheidt jullie en neemt jouw buitenaardse krachten af. Je wordt wakker in Mondstadt waar jouw verhaal begint om je tweeling te zoeken. 

 

Anemo

.

Geo

Electro

Pyro

Hydro

Cryo